Jo då, det fungerar!Här är en snäll husse som fixar en fin gräsbädd till sina något oförstående katter – men jag lovar, en sådan här gräsbädd är både mums och skönt för en innekatt dessa heta dagar… Bara man får utforska och hitta den själv! Lagom fuktad och tillgänglig kan den vara så trivsam! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jo då, det fungerar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *