Tävlingsbild nr 8 i ”Sommartävlingen”

En ullig gullig tjej kommer som bidrag nr 8 och det är Livbojens Twistie:
twistie
Hon är helt bedårande söt, och lycklig katt som är tingad! Sara skriver: ”Här i lådan är Twistie och Teddies gömställe. Gissa om jag har letat o letat…här i finns leksaker och mjuka grejer att ligga och busa och gosa med. Jag har fotat alla ungar, men ulltussen Twistie är alltid den som är den bästa fotomodellen!!!” Mjau,jag tror hon kommer att bli lika vacker som sin mamma Nellie!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tävlingsbild nr 8 i ”Sommartävlingen””

 1. Våran lilla snutta du är såååå söt. Lika söt
  som din mor. Och du har en bror som är så söt
  och charmig. Dina stolta ”föräldrar” väntar
  otåligt på att få hem Er Nellie och Twistie.
  Twistie du är en riktig foto”katt”!

  NOSPUSSAR från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *