Åska på tisdag?

Då kommer jag nog att få nytta av länken till ÅskRadar! Ska bli spännande!

Under tiden kan jag också varna för brandrisken – i skog och mark. Men värst av allt är värmetrötta människor som kan få eldfängda utbrott, så jag kan rekommendera en låg profil dagtid… På kvällarna däremot har kan det bli kattrally för den som orkar. Stay cool!!

142

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *