Tävlingsbild nr 3 i ”Sommartävlingen”

Från Vimsan och lillkatten Slumpen kommer nästa festliga bild:

tavl_slump
Det var när Slumpen skulle lära sig att gå på toaletten (Eftersom hundarna lunchade på det han gjorde i kattlådan, blä?) och han hade lyckats pricka rätt i toa-tränings-hålet… Här kikar han ner och tycks fundersamt kolla ”För att se var sjutton det han klämde ur sig tog vägen! 🙂 Kram Jam o Spinn!” som hans matte skriver!

Tilläggas bör att Slumpen numera använder denna toa utan några extra grunkor och jag undrar bara  om han lyckas spola också?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlingsbild nr 3 i ”Sommartävlingen””

  1. Han har inte lärt sig spola än men han har en förmåga att gå ute i trädgården på dagarna men rusa in för att hoppa upp på toaletten:) Man kan nästan se hur han tänker -: Phuuu, vilken tur att jag hann in..haha
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *