Hurra för goda grannar, hyresvärdar och katträddare!

candy
Silvergrå katten Candy satt fast under en trappa sedan flera dygn tillbaka och verkade inte hitta någon väg ut. Matte Laleh Saramolki var förtvivlad och försökte hacka upp ett hål i betongen för att få ut sin älskade katt innan hon svalt ihjäl där inne… eller åtminstone så mycket att hon kunde släppa ned litet mat till sin misse.

Men i förrgår, efter fyra dygn, kom äntligen räddningen i form av ett par stadiga byggnadsarbetare som på sin lunchrast borrade ett stort hål rakt genom betongen på grannens trappa och klippte av armerings-järnen med bultsax.

candy4

Därefter kunde Laleh sträcka in armarna och lyfta ut sin rädda och tufsiga katt och konstatera att hon såg ut att vara i bra form. Och hyresvärden har lovat att betala vad det kostar att återställa betongtrappan. De försöker alltid hjälpa sina hyresgäster när djur eller människor riskerar att skadas.

”Älskling. Nu ska du få mat…” sa matte till Candy. ”Nu ska vi bara ligga och gosa!” Hurra!

(Och tack för bloggtipset, Alice!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hurra för goda grannar, hyresvärdar och katträddare!”

    1. Mjau ibland är man bara så glad att det INTE står några hemska nyheter i tidningen…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *