Första tävlingsbidraget: Tetris

tetris__v

”Gissa vem på bilden som är jag?” utmanar Tetris som första bidrag i min sommar-fototävling om ”Festligaste kattungebilden”! På bilden är Tetris 17 veckor och har just flyttat in hos matte Tess.

Hi hi, kan ni gissa?!!   blackcatwaving1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Första tävlingsbidraget: Tetris”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *