Nova porträtt nr 4

kuruss_nova
Nova i modern konst… Hennes vackra svanstipp x 100 i alla fall! Tänk vad man kan göra med ett enkelt bild-fix-program! Den här gången fick picniks ”Create” följas av ”Effects” – ”Sandbox effects” – ”Hypnotic”…

Jag kanske skulle skicka detta till Konstmuséet i utbyte mot den uppstoppade katten???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *