”Jag” har varit på kattutställningen i Kalmar idag!

Jo minsann, Pumas och Sixtens snälla matte har försett mig med bildbevis:

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Här är ”jag” och Nalle i full gång med att sälja kattsaker! Och göra reklam för katthemmet Kompis så klart! Maritha och Lotta hade massor av fina saker att sälja på sitt bord: kompisbord_m_lotta_och_marita
Ni skyndar er väl dit, utställningen pågår i morgon också! I dag var det långhårskatter som den här skogkatten S*Fairyhearts El Ninot:s_fairyhearts_el_ninot_norsk_skogkatt
…och de flesta letade svalka på något sätt:
s_itchy_koo_austin_reed_rag
Ragdollen S*Itchy Koo Austin Reed tyckte att det här var ett bra sätt. Maine coonen S*Laterna Magica’s Blaze var en rolig filur, som tröttnade på att bli buren under den sista delen av bedömningen och klättrade upp på visarens rygg istället, något som drog skratt från både åskådare, funktionärer och domare:
s_laterna_magicas_blaise_mc

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “”Jag” har varit på kattutställningen i Kalmar idag!”

 1. Ja det var trevligt att träffa Sixten o Pumas matte det kommer nog fler bilder på 2 snygga svartvita lurvisar tror jag.
  Sen fick
  ju Maritha stora krameen från dig som jag lovat och när utställningen var slut åkte vi hem till Kompis och fikade och gosade med katterna.
  Träffade ocksa Tizzla från hittekatte i Fokus en underbar tjejj det också.
  Så det blev en trevlig helg ändä tills jag kom hem och läste att Gizze inte längre fanns hos Karin o Uffe
  Lille söte Gizze vad tråkigt. Gråter så klart träffade ju honom för bara lite sedan.
  Nalle

  1. Nalle du är underbar, dig kan man lita på! Jag är så glad för att du bara finns! Hoppas att Maritha och Kompis kände att jag stöttade dem så gott jag kunde! Hade gärna shoppat av deras fina kattsaker om jag kunnat… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *