Bara en knasig katt-låt…

Det här kanske inte känns som världens hitlåt för oss som jobbar med hemlösa katter-problematiken, men somligt måste man ta med en smula humor….

https://youtu.be/6ziNUtRAltQ

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bara en knasig katt-låt…”

  1. Förts utställningsdagen avklarad, mejl på väg till dig. Vi ska skicka dit Matte imorgon igen då mina frände Abessinierna ställs ut. Tass/Puma

    1. Tack snälla för alla jättefina bilder! Det blir ett inlägg på direkten! *spinner* Härligt med en lokal kattreporter på plats! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *