Spirou, Tazzlans svartvita unge

Här ska ni få se ett charmtroll och energiknippe:
_b273
Lille Spirou är så hejdlöst söt och en spelevink som hittar på bus precis hela tiden… Han klättrar högt och lågt, tuggar på mamma Tazzlans svans och tumlar med syskonen, tassar i vattenskålen, provsmakar toasanden och krafsar i matskålen. Allt bakvänt som en liten munter misse kan tänkas hitta på!_b274
Den lilla svansen spretar som en radioantenn och de nyfikna ögonen spanar in allt… Är du min blivande nya matte/husse?
_b275
Kontakta Sara i så fall! Spirou och hans syskon väntar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Spirou, Tazzlans svartvita unge”

    1. Mjau vilka gullnosar! Blev inte Lakriz sotis?? Lakriz är ändå nr 1, eller hur?!! ?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *