Tazzlans coola svarta ungar

Man skulle aldrig kunna drömma om att de här sköna gänget kattungar fötts och tillbringat sin första tid utomhus under en trappa – om det inte var för att mamma Tazzlan är extremt mager! Men de svarta killarna Merlin och Milton (Helt omöjliga att skilja åt!) är så keliga att de springer efter händerna för att få kel!

_b269
Stora matte hann kappt sätta sig ned så kom det en liten Milton (Eller var det Merlin?!) kravlande upp i famnen och tiggde gos och klappar! Han trampade lyckligt och snodde runt för att bli kliad på magen…
_b270
…och brorsan Merlin (Milton?!) höll sig också intill med sin leksaksmus. Och Tazzlan hon äter, äter och äter… men är fortfarande lika tunn, trots att hon är avmaskad och får rejält med bra foder. Det tar nog på krafterna att ha fem vilda ungar!
_b271
Mjölkbaren är ju rentav fullpackad emellanåt!  Mer info om katterna finns på Livbojens hemsida.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Tazzlans coola svarta ungar”

 1. Hej Igen !
  JAG ÄR DIG SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ INNERLIGT TACKSAM FÖR ALLT STÖD DU GER MIN DOTTER + HENNES SMÅ O STORA KOTTAR !
  DU GER HENNE MYCKET TRÖST O GLÄDJE !
  TACK FÖR ATT DU FINNS
  KRAM KRAM / SARAS MAMMA

  1. Sara är en pärla som förtjänar ett gott stöd, hon är enda räddningen för många chanslösa små missar och så klart man räcker ut en hjälpande tass! Så innerligt tack för dina vänliga ord, de gläder sannerligen!
   NosPuss Wikki och mattarna

 2. Härligt att se de fina ungarna och det bästa av allt, att de är inne! Vi hoppas att Trazzlan äter upp sig men nu finns ju möjligheten. Nosbuff

  1. Mjau, nu har Tazzlan och barnen en härlig framtidstro och spinner lugnt i väntan på att ungarna ska bli stora nog att flytta till egna hem!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau men lille ungen som sitter bredvid, han har redan upptäckt matskålen och ätit sig mätt där…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *