I dag är det dags, Slumpen!

I dag ska världens finaste sop-kisse Slumpen till veterinären och bli lite decimerad – d v s kastrerad! Jag håller tassarna för att allt ska gå bra och hoppas han får en fin ID-märkning samtidigt!?

slumpen3

Helt uppenbart har denna snygging en hel uppsättning kulor i påsen som kan avvaras…

Lugn, matte, han kommer att fixa den här operationen galant, jag lovar! Om några dagar kommer det inte att märkas att det knipsats bort ett och annat.

Håll bara ett öga på aktern så att såret läker ut bra i sommarvärmen! Men med en matte som är proffs på att sköta djurs hälsa är det ju en bagatell!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “I dag är det dags, Slumpen!”

    1. Mjau, det har jag också. Och jag blev tatuerad med grön färg i mitt svarta öra – syns tyvärr inte ett dugg annat än om man lyser med en stark lampa genom örat… NosPuss Wikki

    1. Mjau nu väntar jag ivrigt på att få höra veterinärsberöm för fin kisse också, eller hur Slumpen?!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *