Sju kvistar kattmynta…

mynta
Under kudden… kanske sju kuddar under katten också?!
pillo
MidSommarNattsTassKram till er alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sju kvistar kattmynta…”

    1. Mjau, jag tror att om alla katter fick sig en smakbit från midsommarkalaset ändå igår så kan det kännas rätt ok!??
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *