Sippo på ICA Maxi?

ICA Maxi Eurostop i Örebro har snyggat till sin djurmatsavdelning. Men jag hoppade till när jag såg kattskylten i taket: Sippo?

_b252
Eller? Ganska likt i alla fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sippo på ICA Maxi?”

    1. Mjau, men det stämde ju med fläcken på ena sidan av nosen och så…. Kanske lite mer vitt men i stort sett lika snygg som du!
      NosPuss Wikki

    1. Mjau, det visade sig vara en Sippo-look-alike… Minst lika snygg som Sippo… *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *