HELP!


Det bästa inlägg om vikten att kastrera sina katter som jag sett på länge!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “HELP!”

  1. Hoppas också att alla 2-beningar tar till sig budskapet! Det finns alldeles, alldeles tillräckligt för många katter. Vi är jättetrevliga, men vi behöver inte bli fler som inte har bra hem!

  2. Såg den här videon på Sippos blogg först, väldans bra med väldans bra budskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *