Kvickt ut i morgongönskan!

_b250
Mjurre och Nova morgonvädrar tassarna! Och jag fångade ett ”rådjur”…
_b251
Idag ska vi få vara på fri tass HELA DAGEN!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Kvickt ut i morgongönskan!”

    1. Mjau och Nova den häftiga jägaren är ute i toppen av klarbärsträdet och försöker fånga skatorna!
      NosPuss Wikki

    1. Mjau, Nova siktar på att fånga skator… Men de sitter mest i trädtopparna dit grenarna är för tunna att klättra. Retsamt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *