Jag ska nog rama in min nya väska

…den är alldeles för fin för att ha saker i:

_b247

Men när jag fick Wikki-väskan igår utav snälla Nalle och hennes Lasse så var det full med min favoritkatt-mat… Som jag så klart delar med mig av till Nova och katterna på Landet, nu när vi är här!

Som vanligt så tycker jag ju om att bli så här fint avbildad och det är gjort med en så fin kärlek som jag känner långt långt in i mitt lilla katthjärta! *morrhårsdarr*

Jag uppskattar denna unika gåva oerhört mycket, liksom allt annat jag fått… Tack tack tack! Jag måste nog jama tack så där hundratjugo gånger!

Och nu vaktar jag noga på min väska, den får inte komma bort… Titta så perfekt porträttlikt det är:
_b248

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Jag ska nog rama in min nya väska”

 1. Vilken fin blogg du har!
  Och underbart med äkta engagemang för de av oss som inte har egna hem med mat, värme och kärlek…
  Kurr o purr…Tassa vidare:)

 2. Fin väska du fick Wikki. Ser att du uppskattar den. I den kan du ha det som du behöver ha med när du åker till landet. Skönt med egen bag och att den är din syns ju!
  Nospuss Karin

 3. Nu är vi tilbaka Wikki : ) Vi har saknat din blogg, bott hos farmor och inte fått gå ut. Nu är vi hemma och nosar på allt.

  Matte och husse och lillmatte är hemma igen : )

  Imorgon fyller lillmattis 1 år men på måndag är det nog en vanlig dag igen!

  Underbar väska!!! Så snällt.

  NosPuss Sven och Signe

 4. Vilken vacker Wikki-väska! Jag kan knappt se mig mätt på den. Så porträttlik. Passar dig perfekt, vackra Wikki. Jag blir glad bara av att titta på den – och på dig, Wikki . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *