Talgoxarna är delikata just nu, hälsar Ville

_b233
”Eh vaddå? Menar ni att man INTE ska äta dessa delikata mjälla fjäderfän? Vem tappade dej i golvet som liten? Det är ju årets höjdpunkt, likvärdig surströmmingspremiären för er människor!” suckar Ville…

talj

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Talgoxarna är delikata just nu, hälsar Ville”

    1. Mjau, lyckligtvis är nivån tolerant på Landet – Stora matte vet att katter behöver jaga och säger bara åt oss att låta bli ormar som är farliga. Och att inte bråka med grävlingen… NosPuss Wikki

  1. Det ligger ju i sakens natur så att säga.. vi hade hoppats att en och annan blåmes skulle flyga fel men det har de inte gjort! Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *