Lycka är en låda

_b229
…jag behöver inte säga mer – Mjurres blick talar för sig själv!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Lycka är en låda”

  1. Matte brukar ta presentpapper o slå in lådorna också så då kan vi riva sönder pappret i hålen med gott samvete! Vansinnigt kul! =)

    1. Mjau Indy, det låter som en smart idé – ska be matte testa nästa gång vi har en låda att busa i! NosPuss Wikki

  2. Kartonger är mjaaauuuusigt roliga! Matte och husse köpte nyss en/ett ny parasol, i kartong, gissa om den var kiffig att smyga i…?!! Hi hihi.

    1. Ah det låter som perfekta bus-kartongen!!! Lagomm kattstor och avlång, eller hur? =^:^=
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *