Tack till ”Påfåglarna”!

”Påfåglarna” är några verkligt sömnadskunniga damer som gör fantastiskt fina kokarder, burskynken och liknande till utställningskatter. De gör också ljuvligt broderade kattmönster på fina handdukar och fina kattbäddar – ja se själva, jag provade flera stycken:

_b191

Jag vill tacka dessa damer så varmt för de fina sakerna som skänktes till vårt lotteri:

_55
(Bara som ett tips: Necessären nederst och spishandduken fanns kvar som vinster när utställningen var slut och vi stängde lotteriet. Alltså kommer de att finnas att vinna på nästkommande lotteri! Jag meddelar tid och plats i god tid! *fniss*)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tack till ”Påfåglarna”!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *