Kommentarsvar kan dröja lite…

Den här helgen jobbar alla mina människor ju för fullt på NERKs kattutställning, och jag ska ha en Tass med i det på mitt eget sätt… Så hoppas ni förlåter om det dröjer lite med kommentarsvar!?

_b174
Hemlig katt från januari-utställningen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kommentarsvar kan dröja lite…”

  1. Plötsligt så kör bara allting ihop sig. Jag vet i alla fall, så jag står ut med att vänta på svaren på inläggen.
    Nalle

    1. Mjau, den som väntar på något gott… Så jag längtar efter att få komma till Landet snart! Vem tar hand om dina kissar när du är på marknad? Har ni husvakt precis som vi?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *