Fantastiska Kompis

kompis_hus
Tänk er när det här är klart… Dröm lite: En utplanad gräsmatta med lite blomrabatter och en grusgång… Några träd och buskar, en rymlig kattrastgård. En liten enkel vit trädgårdsmöbel med dukat bord – där sitter en finklädd Maritha och hälsar välkommen, givetvis med en av sina katter i famnen! Drömmer ni den dörmmen med mig? Kom så tar vi en kattlur och fortsätter drömma!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Fantastiska Kompis”

 1. UNDERBART! Vi har precis fått en extra kopia av Kattliv : ) Nu skall vi skicka tack kort.

  Wikki säg till Matte att hon inte stressar med alla svar!

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau försöker ta det lugnt med att svara kommentarer… Blir nog glest med det i helgen när vi ska jobba på kattutställningen dock! Får ta igen det på måndag!TassKram WikkiPS Kattlivs artikel var ju så bra, men det har jag nog redan sagt!?

 2. Man behöver inte ens ta en liten Kattlur.

  Man kan ändå se det framför sig.

  Goa Maritha med kissen i famnen och ett helt gäng strykande kring hennes ben.

  Nalle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *