Oj oj vad jag ligger efter…

…med att svara på och godkänna kommentarer… men det är på gång! Håll ut!

carnia

Under tiden kan jag tipsa om ett nytt kattfoder, som jag ska få provsmaka: Carnia Lynx! Stora matte har beställt det och jag lovar att lämna en utförlig rapport när det avnjutits! Det innehåller 86% animaliska råvaror för att så mycket som möjligt lilkna det som en vild katt skulle äta… Tanken bakom fodret är att katten ska äta det som just är dess artspecifika föda,och  inte alls något som blandats ihop med en massa utfyllnadsvegetabilier som en katt inte kan tillgodogöra sig – jag har alltid undrat varför i Heligaste KattMormors namn det är kokta gröna ärtor i viss blötmat till exempel – jag spottar ut varenda en! Ärtor är INTE kattmat! Jag ser verkligen fram emot denna provsmakning!!!!

? Er TestKatt i KattMatsVärlden Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *