Det finns galningar till allt!?

Men det finns inte ursäkter nog för vilken slags dumheter människor får göra mot sina djur… Se på den här stollen:
https://youtu.be/w-X-y9YPpV0
Pensionären Vladimir Kulikov, Novgorod, Ryssland, verkar följa ryssarnas exempel på att ta djur ut i rymden – eller, till skillnad från rymdhunden Laika, tog han sin katt Malysh till lagom flyghöjd till ett fallskärmshopp… Ja, och hur kattstackaren kände inför detta påhitt, det ser ni tyvärr på filmen ovan! Han är panikslagen när uthoppet sker.

Ned kom de båda i alla fall ”lyckligt”. Jag förstår bara inte varför han, när han sytt overall och tassvantar till Malysh inte tänkte på att skydda kattens ögon och öron – eller varför man åker upp i ett så skabbigt plan som det som syns i videon. Burr… Men husse var stolt över sin katt och sa ”Han kissade inte ens på sig, som väldigt många gör under sitt första fallskärmshopp!”

Även om det här hände för två år sedan, så oroar jag mig för stackars Malysh… Det tog nämligen pensionären fem år att planera och förbereda det här första hoppet – och nu har han planer på att skapa en separat fallskärm bara för katten, så att de kan hoppa igen, men var för sig!!! Kulikov måste bara lösa problemet hur han ska få Malysh att utlösa sin fallskärm när de hoppar…

FAKTA: Katter VILL INTE hoppa fallskärm! Hade de haft sådana behov av höga höjder hade de utvecklat vingar!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det finns galningar till allt!?”

    1. Mjau, hålelr helt med dig Sippo! Någon måtta på mänskligt vanvett måste det väl finnas – i synnerhet som de kringstående bara verkar tycka att kattplågeriet är ”en kul grej”?? Jag får sluta googla på ryska katter, jag blir bara upprörd!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *