Det blev tomt utan Wikki

…tyckte Stora matte – trots att hon har fyra glada katter som pysslar om henne, så märks tomrummet när en äkta Wikki åker hem till Örebro igen! Så när piratkopian råkat blåsa bort har Stora matte skaffat en låtsas-Wikki:

_b139

Den här lilla sötnosen kikade ut från leksaks-hyllan på Åhléns och sade ”Mjau!”, påstår Stora matte. Samt tillägger: ”Den här lilla gosekatten ser precis lika gulligt trulig ut som Wikki gjorde när vi började att klippa henne!”

*fnys*…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det blev tomt utan Wikki”

  1. Mjauuarn’s sött Gossedjur ?..Har du tassat & sett min gäst & min CatWalk Wikki??

    / Jam Kram & NosePûssar från oss!!!

    1. Mjau, jag tassade in och skrev en kommentar, men jag vet inte riktigt vart den tog vägen ”publicerad” stod det men den syntes inte?! Jag får väl prova igen!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *