Upptäcktsfärder i duggregnet

Husvakten ringde och sa att han ville gärna byta med oss och få tassa omkring på Landet… Men mest för att rapportera att blommorna på balkongen var räddade undan vätan, så att matte inte behövde vara orolig. Tryggt att ha den hjälpen._b134Nova och jag har strosat omkring lite ute mellan skurarna. Det är ändå rätt ljummet i luften och det har t o m åskat lite…_b135
Tanja och Ville tycker bara det är kul att vi är här, och är med oss ute, nästan lite som att de vaktar oss så att inget ska hända! Mjurre däremot är rätt reserverad och håller sig på sin kant, men kollar oss också gärna.

Men jag säger bara en sak: Dumma dumma diken… nu har jag badat igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Upptäcktsfärder i duggregnet”

  1. Usch ja, diken är inte kul. Speciellt inte när det växer högt gräs i dem så vattnet inte syns. Syrrans katt Stina tog en plums i en damm en gång för att den inte syntes.

    1. Mjau, det var så för mig också – skulle gå över till husse och matte, och såg inte vattnet under gräset, så plums… *suck*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *