Stora matte fixade både kakor och tårta!

Det är roligt med kalas när det kommer mysiga barn som Oliver, Oscar och Victor, mattes kusiner, och klappar mig jättemycket! Det uppskattar en liten katt till fullo! Oscar och Oliver tar sig tid med mycket kattgos, mjau, det är lite synd att Nova är så blyg för dem hon inte känner, och inte vågar sig fram att njuta av det på riktigt samma sätt…

_46
_47

I alla fall blev det ”KatthårsMuffins” – Stora matte lägger knäckigt kolaströssel på dem som liksom försvinner ned i smeten och blir lite krispigt, sedan efter gräddningen blev det fina chokladlöv ovanpå.

_48

En omgång SöndagsKakor hamnade också på kakfatet. De är lättbakade med sirap och kanel, och hör till Stora mattes favoriter.

_49

Och så blev det gårdens egna jordgubbar ur frysen som blev stomme i en tårta, den täcktes med grädde och grönt marsipanlock och chokladlöven som fanns kvar.

_50

Riktigt smaskigt! Mattes mormor och morbröder med familjer mumsade i sig nästan alltihop! Mjau, såklart matte och de andra hann få varsin bit också.

I dag ska det komma fler gäster… så det ska visst bli tårta med blåbär den här gången. Och så ska vi se om min mage klarar en tonfisktårta också! Håll tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stora matte fixade både kakor och tårta!”

  1. Mycket mums, både för två- och fyrbeningar! Härligt med tonfisktårta! *suckar drömmande* Det var nog lika bra att vänta på tårtan, för det blir ju bara jobbigt om magen bråkar med en. Då kan man inte njuta av allt det smarriga… Kurr och burr.

    1. Mjau, det blev lite konstigt – innan Stora matte han dekorera katt-tårtan, såhade vi katter norpat tonfiskburken och slukat innehållet… *fniss*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *