I dag ska vi dela på födelsedagstårtan!

Det blir Min Tårta, Husses Tårta och Stora Mattes tårta! Jag lovar att återkomma med reportage om kalaset och tårttillverkningen och allt det roliga… Som att slicka gräddskålar och sånt!

pynt1

Alla katter har hjälpt till att göra festfint, det kommer släkt av alla sorter, sägs det. Nova kommer nog att gömma sig i sitt kryp-in under sängen, men jag ska hälsa på alla som kommer!

Och jag har blivit lovad tonfisk på min tårta!

Men det betyder att vi har lite bloggtorka medans tårtkalaset pågår, om ni undrar…

mpsmulticolorheartsparkle1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “I dag ska vi dela på födelsedagstårtan!”

  1. Mjau det är så häftigt med att vara hos Stora matte: Rätt vad det är så blir det kalas i huset och fullt av spännande människor att umgås med!
   NosPuss Wikki

 1. Grattis igen, Wikki! Och om du och Nova är riktigt duktiga med svansdansandet kommer säkert husse att fixa den bästa fölsedagtonfiskströmmingsräktårtan nån’sin!

  Mjauuuuu för dig och din husse!

  1. Mjau, vi fick ju skjuta lie på katt.tårtan som ni kanske läst…. Bättre tur i morgon hoppas jag!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *