Åka till Landet snart?!

bellahalloooo
Igår tjuvlyssnade jag minsann när matte pratade i telefon med våran husvaktare! Och när hon säger saker som ”Vad bra, då är du här i god tid innan vi ska åka!” då lade jag mig faktiskt i hennes knä och spann belåtet. Så nu har jag packat mina resesaker och sitter vid dörren och väntar…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Åka till Landet snart?!”

 1. Så skönt! Särskilt om det blir sol och varmt då finns det ju hopp om god jakt! Nosbuff

  1. Mjau, vi får se upp för fästingar, bara! Ville rödis har redan haft 19 stycken…
   NosPuss Wikki

 2. Oj, härligt! Ha det gott på landet! Du man kan koka vatten,vitlök och timjan eller oregano som får svalna sen sprayar man det mot fästingar! Ofarligt men måste sprayas på flera ggr/dag för lukten försvinner .. I början luktar det grillmarinad,haha
  Kram Jam o Spinn

  1. Mjau, jag har visst blivit lovad badning också av Stora matte. Påminn mig om att gömma mig längst in under vedboden!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *