Äntligen bild på blixtkattungen…

…kurr kurrkurr…  Se här:

blixt
…en blivande liten Wikki???! Den lilla sötnosen såg ut så här precis som nyfödd den 25 mars:
kokatt  kokatt2
Det kommer att bli en häftig kisse! Missen finns just nu i stödhem hos underbara Cindy – lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Äntligen bild på blixtkattungen…”

 1. Inte fullt lika assymetrisk tror jag!

  Cissi är inte i himlen än… hon kommer säkert dit så småningom, men än är hon kvar här på jorden som ett spöke. Vi hör nämligen äta-hö-ljud och skutta-runt-ljud ibland, plus att maken hittade en kaninbajs i sin ficka en dag. (Fin hälsning, va?)

  1. Hi hi det visar ju bara att Cissi sannerligen inte varit någon alldeles vanlig kanin – fast det visste ni ju redan!
   NosPuss Wikki

 2. puss och gos på lilla kissen:) Söt som socker så klart:)
  Jag lyfter redan i rävungen i kattlådan men den lär aldrig lära sig att gå på Riktig toa, hahaha.. Ska ta in bilder imorgon då ungarna hjälpt mig få den från telefon till datorn:)
  Ha det gott Kram Jam o Spinn

  1. Pyre till räv, blir den inte alldeles identitetsförvirrad nu? Förresten, luktar inte rävar mycket ”räv”??!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, suck det får mig att undra hur mina ungar har det idag… *morrhårsdarr*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *