Tänk vad det går att fixa!!!

igelk
Matte såg en igelkott i morse på sin väg till jobbet, och blev glad. Ja, inte den här, men en Örebro-kotte! Det är något sympatiskt med igelkottar. Kotten ovan är från Storbritannien, där man denna vecka håller ”Hedgehog Awareness Week” – något vi kanske skulle ta efter här i Sverige? Och här kan du läsa mer om vad den lilla krabaten råkat ut för. Om sex veckor ska den vara frisk igen och slippa sitt bandage!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänk vad det går att fixa!!!”

  1. Så charmigt:) Vi hade ett tag en logga med en igelkott på kryckor som sonen gjort.. De är ju ovanligare nu än för bara ett par år sedan men ungar efter överkörda mammor får man in drygt ett tjugotal vareviga år,snyft..
    Kram Jam o Spinn

    1. Stackars små kottisar! Men de kan väl få en chans i alla fall av att få komma till dig?!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *