Petter 9 månader

Kan du motstå hans vädjande blick?
petter
Petter finns hos KKS. Det är DIG han tittar på! DIG!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Petter 9 månader”

  1. Men vad han ser ledsen, ensam o övergiven ut grabben! Hoppas du kan få ett hem att kalla eget som tänder glädjestrålarna i dina ögon!! Lycka till du unge kille!!!

    1. Mjau, han ser så ledsen ut, lillkillen! Han behöver få tröst och kärlek!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *