Kiruna söker hem…

Nästan som en Wikki ser hon ut, vackra svartvita Kiruna som finns i ett stödhem i Umeå:kiruna4
Det var i slutet av sommaren 2009 som denna 8-10 år gamla kattdam kom intraskande på gården, där hon bor idag i väntan på eget hem.

Katthemmet Tigerharen berättar: ”Vi letade på alla möjliga vis efter det hem som Kiruna måste kommit från men utan att hitta det. Så klart fick hon bo kvar hos oss. När Kiruna skulle kastreras visade det sig att hon har en hjärtsjukdom som gör att hon måste äta medicin dagligen. Att få medicin tycker Kiruna inte alls är något problem och hon kommer gladeligen och säger till om vi inte är tillräckligt snabba med att ge henne den när det är dags. Kiruna är en mycket charmerande och pigg dam som gärna umgås och gossar. Hon är mycket social och vill alltid vara med där det händer saker. Hon bor nu tillsammans med flera andra katter och det fungerar mycket bra.

kiruna5
Vi söker ett hem som har möjlighet att ge denna fantastiska katt den goda omvårdnad hon och hennes hjärta behöver. Kiruna vill kunna vara både utomhus och inomhus men hon tar sig inga längre turer när hon är ute, utan håller sig i närheten av gården.
kiruna6
Kiruna är en helt underbar personlighet. Hon är tydlig med att berätta hur hon vill ha saker och ting och hon är mycket lätt och kärleksfull att bo tillsammans med.”
Kanske Kirunas hjärta klappar för dig??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kiruna söker hem…”

  1. Åååå…?-klappar…Såå vacker lten sötis ***Håller Tassarna*** för ett livslångt kärleksfullt hem till lilla Kiruna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *