Kluddar du också?

baksida

Ibland går pennan nästan automatiskt över blocket medan man lyssnar på något, kanske i telefon eller på ett möte. Emellanåt upptäcker man att lyssnande-kluddet faktiskt kan bli ganska lyckat, och undrar frustrerat varför man inte gjorde detta spontana konstverk på något bättre än ett rutat papper, baksidan av ett skrivblock eller på en servett?

Från och med nu ska jag skaffa kludd-block av högra kvalitét!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kluddar du också?”

    1. Det där knorpade vi från Stora mattes kladdblock, men matte gör också söta klotterkatter, jag ska leta reda på några fina och visa!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *