Östran skriver om Kompis!

katterarticlelarge

Läs Östrans trevliga artikel om katthemmet! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Östran skriver om Kompis!”

 1. Vi blir jätteglada att tidningen skriver om det nya fina Kompis som kommer att ’grönska’ kanske lagom till miss-sommar. Håller svansarna hårt för att de saknade kissarna kommer hem för att få vara med på invigningen.

  1. Mjau, det skulle väl vara underbart i fall någon av de saknademissarna dök upp lagom till invigningen!??! Önskar att jag kunde vara med och inviga! Vilken kattfest det måste bli!!
   NosPuss Wikki

  1. Det ska bli kul att se bilder hur långt de kommit den här härliga helgen?!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *