Tre SUPERVIKTIGA saker!

  1. Rösta på KatthemsIdén i tävlingen om 100 000 kr! Bara 3 röstningsdagar kvar!

  2. Lägg ett bud på min FödelseDagsAuktion – tavlan kan bli din!

  3. Och så klart: Stöd Ditt Lokala Katthem!

aa  Vässa Klorna och Hugg I Nu!!!! Ta I så det Ryker!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tre SUPERVIKTIGA saker!”

    1. Mjau, det tar tydligen ett tag innen det uppdateras! Och räkneverket upptilll på sidan stämmer inte med det nedtill!Men nåt annat konstigt, det ska bara gå att rösta 1 ggr per dygn – men jag har kollat på klockan när jag röstat och det tycks gå att rösta ibland tidigare än 24 tim. Knasigt!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *