Ett av mina födelsedagskort

Landet-katterna skickade ett fint Wikki-kort:
_b123

_b125
Med en fin nyckelring – men Stora matte är knasig… och skickade med den här:
_b126
*fniss kurr fniss* – en katt-disktrasa?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Ett av mina födelsedagskort”

  1. Mjau, och så har jag fått paket med fint kort från Nalle också, men matte har inte hunnit fotografera det åt mig ännu… *svansdans*
   NosPuss Wikki

 1. Hoppas att du har haft en riktigt bra födelsedag. Disktrasor är ju jättesköna att gnugga sig mot. Nosbuff

  1. Mjau nu har jag i alla fall min egen disktrasa, och den ska INTE slabbas med på diskbänken, det är då ett som är säkert!
   NosPuss Wikki

 2. Det är jätteskojigt att leka med en disktrasa! I alla fall när matte är med och leker. Hon drar med trasan, och vi försöker fånga den. Självklart är det enbart för vårt nöjes skull som matte torkar av bordet? 😉 Fina presenter! Kurr och burr.

  1. Mjau jag trodde att det mesta som våra männsikor gör, är för vår skull? Oss katter? Som att bädda rent i sängen, laga god mat och sitta så att vi kan klättra upp i deras knä och få gos?
   TassKram Wikki

 3. Underbara presenter! Wikki våran matte skulle så gärna vilja ha en sån disktrasa! Vet du eller dina människor vart den kan tänkas komma från?

  Det är en present så vi förstår om du inte vet : ) Fniss!

  TassKram Sven & Signe

  1. Stora matte säger att hon hittade den i någon liten hemslöjds&presentbutik där i Eskilstuna, hon kan säkert kolla om det finns fler, köpa en och skicka!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, det är alltid kul, men allra roligast är att få ge bort saker själv! *fniss*
   NosPuss Wikki

 4. Sådan disktrasa hade jag stod på en hylla vid köksbänken tills nån galning ANVÄNDE den 🙁 Nu finns de tom på Rusta så jag får skaffa ny då jag kommer dit:)
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *