Today is the Day!

today  *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Today is the Day!”

 1. Grattis från oss alla på ön. Hoppas nu du får något gott i magen idag. Matte köpte strömmingsfileer till Sixten i helgen, de var billiga sa Matte och Sixten älskade det. Det kanske du borde testa du också, iallfall är det ett litet tips från oss.

  1. Tack så mjauarnsmycket! Jo då jag vet att det ska komm apaket från Stora matte i posten också med något speciellt, men jag vet inte om det hinner fram till idag…
   NosPuss Wikki

 2. ??? Jam må hon leva! Jam må hon leva! Jam må hon leva i kattiljoner år! ??? *klosterkatterna ställer sig på rad och gör svanshonnör. Kurra för Wikki på födelsedagen – hon leve! Kurra! Kurra! Kurra! Kurraaaaaa! *stort jubel*

  Gammelmatte och matte instämmer och sjunger med.

  1. Mjausan vilken tjusig sång! Det var det finaste jag hört idag tror jag… *spinner*
   TassKram Wikki

  1. Tusen Tack! Vi firade med lite extra fin tonfisk igår, men vågar inte sväva ut för mycket med speciell mat, det kan bli så kinkigt i magen…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *