Tudor hade tipsen!

I mina katt-tårtfunderingar tidigare grubblade jag på hur jag skulle få tag i svart karamellfärg eller svart sockermassa (Sugarpaste) att göra Wikki-dekoration utav… Tänk vilken hjälp man har då av vännerna på nätet! Här är Tudors tips:
svart_kar_frg   sv_sugarpaste
Svart karamellfärg fanns att hitta på Tradera, i alla fall just nu. Och sockermassa i svart fanns hos Shoppingbutiken. Tack kompis!

Nu återstår bara för mig att komma på önskad design på min tårta!

catcake1
Möjligheterna är ju oanade! *kattleende*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tudor hade tipsen!”

  1. vassego, jag har ju 3G i min svans, så det gick snabbt att surfa fram Wikkifärg;)
    ser fram emot att se resultatet!

    1. Mjau, Tudor, du måste verkligen ha rätt vinklade morrhårsantenner också!?? *fniss*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *