Kom ihåg att rösta också!

Klicka på bilden så kommer du till röstningen! Förslaget låg etta vid halv åtta i morse, hoppas det fortsätter så! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kom ihåg att rösta också!”

    1. Mjau, det är så tokspännande! Och idén bara byggs på och förbättras hela tiden, suveränt!
      NosPuss Wikki

    1. Mjau och just nu i ledning med över 100 röster, spännande! Det gäller dessutom att vara ihärdig, inte sluta rösta, visa att man tror på idén! *spinner*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *