Litet vårtecken

nsslis
Men oj, vad ska den leva utav, det finns ju knappt några blommor ännu? Vi försökte sätta nässelfjärilen i en krokus så länge…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Litet vårtecken”

 1. Vacker fjäril, nu e våren här. Tusen tack för vinsten vi blev så glada när paketet kom i brevlådan. Matte har satt upp skylten på toa så nu kan vi aldrig ramla i…..
  Mobilgrejen ville matte ha, hon fick den av oss, TACK

  1. Mjau, det är så olika: En del vill ha locket uppe, för kisse gör toa där alldeles som en människa… andra vill ha det stängt just för att…? Tur att inte människorna går i MIN sandlåda!
   Glad att vinstpaketet kommit fram!
   TassKram Wikki

 2. Oj, så fin fjäril.

  Mobilmojängen fick vår mamma också…hon blev så glad för den och drog ut den lilla plastsaken från batteriet och den försökte lysa, men så la den av. När mamma öppnade den, så såg hon att den där metalltråden var lös…ska den vara det??? Om era andra är så, så är det nog bara batteriet som är slut.

  Mamma får nog klistra fast de på mobilen, för hon har inte något ställe att fästa saker på.

  Kram i fina vädret

  1. Men vad skrutt, den ska blinka när det ringer i telefonen, men jag kan kolla om jag har någon mer att byta ut med i fall er inte fungerar!
   NosPuss Wikki

 3. Du behöver inte kolla upp om du har fler…jag tror nog att det kan vara batteriet, jag ska köpa nytt och kolla om det är så. Kramiasr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *