Ledning i röstningen! Hurra!

ledning

När jag nyss gjorde min dagliga röstning så var jag röst nr 7000 och katthemsförslaget LEDER!  *svansdans* hurra hurra hurra! Rösta ni också!

Det är fascinerande att se att de bidrag som kommer på 3e plats och bakåt har knappt 3000 röster!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Ledning i röstningen! Hurra!”

 1. Vi är inne och röstar varenda dag! Fast sist vi var inne, låg de fortfarande på andra plats… menar du att de har gått upp på första nu?!? *jätteglad*

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. En kort kort stund var förslaget i alla fall etta! Men man kan ju hopaps det går upp i ledningen igen!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, vi med – men när matte gick till biblioteket, då hade någon redan röstat från datorn där, alldeles nyss. Mysigt!
   TassKram Wikki

 2. Oj, vad glad när jag ser att djurhemmet leder, toppen. Nu gäller det att fortsätta att rösta och inte slå sig till ro med detta.
  På tal om något annat så fick jag min fina vinst idag. Tack Wikki den var jättefin. Var många fina extragrejer med oxå. Bilarna njöt jag av till ett tvprogram, mums.

  Kramis Karin

 3. WIKKI! SÖTA SÖTA DU! Vi har röstat varje dag från våra datorer! Vi har varsin : ) SÅ ROLIGT! Matte har varit i Stockholm idag och när hon röstade var det fortfarande nr 2!!!!!

  NOS PUSS från trötta matte och SVEN & SIGNE

 4. Oj oj oj vad vi röstar, och matte och husse och en massa andra vi har fört det vidare till. Vi i här hemma har turen att ha lite olika ”nätverk” iPhone, trådlöst, husses jobb osv :-D!

  Idag har vi fått det finfina vinsterna du skickat, tack så väldans mycket snälla söta Wikki, nospuss på dig =^:^=

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *