Håll en tass över Dino!

dino1
Snälla SkaparKatten, håll en tass över Dino och ge honom styrka att återhämta sig igen!

Han är en gammal katt – men han har ju varit så lycklig och gosig på katthemmet de senaste dagarna – nog måste han få piggna till och må bra igen?!! Dino är så mild och fin, en gamling som förtjänar ett rofyllt och kärleksfullt hem och några fina sista år???! Hör vår önskan och bön, SkaparKatten!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Håll en tass över Dino!”

 1. Åh vi hoppas hoppas! Mattes goda vän har en adopterad katt som kom till henne vid 15 års ålder och är nu 20 år. Hon är den bästa katten som finns enligt sin matte : ) Så visst förtjänar varje katt en härlig höst!

  TassKram Sven och Signe

  1. Mjau, Dino har varit hos veterinären och fått uppvätskning, vi hoppas att allt ska gå bra. Han är så tunn på nåt sätt fast han väger 3,5 kilo – han borde vara ett par kilo till…
   TassKram Wikki

 2. Vi instämmer i bönerna. Hoppas att Dino klarar sig och får komma till sitt eget hemma. Nosbuff

 3. Vi också Wikki, vi instämmer i bönerna för Dino och skickar alla varma tankar till honom!

  Tasskram

  1. Dino mår lite bättre nu och har i alla fall orkat hoppa upp på sin favoritliggplats på stolen!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *