Strån i det mesta…

Strå-Vodka och Strå-Rom har väl de flesta hört talas om. I den första är det verkligen ett strå av bisongräs, som sätter karaktär till drycken. Men människor som är kattägda känner igen strån i alla drycker:

bild__large1
I den här te-muggen simmar bara ETT katthår – men hur många som dessförinnan slunkit med drycken när i halsen på matte, det talar vi inte om!
sn__large1
En del människor får fullständig flipp-out över ett enda hårstrå på fel ställe, men det gäller sannerligen inte kattägda personer. De är vana vid pälshår precis överallt: Innanför kalsongerna, på huvudkudden, ja, till och med på tandborsten… __large146
I ett annars välstädat hem kan kisses favoritstol se så här vackert tillpälsad ut bara några dagar efter att den gjordes rent senast… Så en sak är säker: Skaffar du katt så har du också skaffat pälsdekor. Då blir plötsligt ett strå i drinken ganska bagatellartat!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Strån i det mesta…”

  1. Hi hi man vaknar med katthår i ögonen, avloppet till tvättmaskinen täpps igen av det, ligger stora bollar under alla skåp… *fniss*
   NosPuss Wikki

 1. jo, visst är det så att vi lämnar strån lite överallt. Matte hittade ett svart strå i såskoppen igår, men Sixten nekar till att det är hans och påstår att han börjat bli gråhårig. Men visst är det sixtens för mina syns inte så väll. Matte har lovat att försöka få bildbevis på Sixtens gråhårighet så får vi se hur det ser ut.

  1. Bilden på blå stolen kommer från STora matte, det är svartvita Mjurres sovställe – men man kan ju undra varför han bara fäller av vit päls där, inte svart…
   NosPuss Wikki

 2. haha ser ut som hemma hos oss =D Jag brukar undra ibland hur mycket hår man får i sej i intag varje dag =)

  Lite pinamt blir det när man har gäster över och ska laga mat, man vet att stor risk finns att de får i sej ett och annat katthår =) Även fast man storstädar hela köket innan så försvinner aldrig katthåren =)

  1. Mjau men lite päls kanske bara är bra för människomagar? De ska ju ha fibrer, har jag läst!
   TassKram Wikki

  1. Hi hi tänk då på oss katter som har päls i allt för jämnan – och mår alldeles utmärkt faktiskt!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *