Visst är det kul med tävlingar?!

Men min dator vill inte samarbeta så speciellt mycket i kväll, så jag får nöja mig med att presentera en vinnarduo till: Will & Bellatrix! (Resten kommer i morgon!) För rätt svar – även om de påstår att det är en spökkatt som lämnar nospussar på fönstren hemma hos dem – kommer det här priset:

_37
Katten Ville demonstrerar: Ett broderat glansigt kuddfodral som passar en 40×40 cm kudde, och så en söt liten blank kattkrok (Från Village) att hänga upp saker på! Grattis!

(Maila er adress o s v…. ni vet!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Visst är det kul med tävlingar?!”

  1. ÅÅh, vi tackar ödmjukast =^:^=. Vilka fina saker! Ska bli spännande att sniffa in… och sätta nöss på ;-)!

    Massa tasskramar

    1. Mjau, vi ska försöka hinna posta paketen till alla på måndag… Måste skaffa bra påsar att skicka dem i först!
      NosPuss Wikki

  2. Förresten, vi vill ju också säga att den där katten Ville var en väldans stilig herre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *