Å vad PåskKort är kul!

Här är ett till underbart PåskKort som vi fått från vackra Indy:

pskindy_mkvast
Snygg kvast minsann, och hucklet som matchar ögonfärgen, det måste jag säga var hög klass på!!! *svansdans* ??????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Å vad PåskKort är kul!”

  1. Jo jag brukar vara snäll mot matte ibland…
    Tack för att jag får vara med på min idols blogg!! Matte har stolt som en höna sprätt omkring här hemma idag! =)
    Mjau!!

    1. Vackra Indy, JAG är så stolt att jag fått ett så underbart påskkort från dig! *spinner*
      Mjau TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *