Gitarrlektioner för katt

Nea har berättat om sin mattes gitarrövningar och jag tänkte: Du får väl börja spela gitarr själv, Nea? Boris här visar hur man kan göra:


Annars finns det ett helt ANNAT sätt att utnyttja en gitarrspelande matte/husse:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Gitarrlektioner för katt”

 1. Åh Wikki vad du e underbar!! Måste säga att Boss spelar MYCKET bättre än min matte!!! Han har verkligen talanger. Har ju inbyggda plektrum på tassarna också ju 😀

  De sägs ju att ”If you can’t beat them, join them”. Antar att katten på den andra filmen tänker så. Även om de är oljud så finns de gott med de också som kli bakom öronen.

 2. Haha ja varför inte utnyttja att någon klinkar gitarr:) Man kan ju få en del fördel av det trots allt:) Katter ÄR smarta.. Och i vissa fall är de tydligen gitarrister med:)
  Kram Jam o Spinn

  1. Mjau, se bara på Slumpen som tagit kommandot över dig och alla jyckarna… *fniss*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *