Söt widget katt – men ofarlig??

maukie
Maukie är en spinnande katt-widget som följer din muspekare med blicken och spinner förtjust om du prickar Maukies mage med den…

Men jag kommer inte på hur man ska kunna lägga upp Maukie på en metroblogg, och sedan har man ju läst om widgets som kattnappar bloggar?!  Usch, det är inget vidare om man inte kan lita på en söt katt? Är du bättre på tassTeknik?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *