Musikvideo om mej?


Den här filmen var så kul! Undrar om matte kan göra en sådan film om mig med alla foton och videosnuttar vi har?!! Jag måste fråga henne!

Ni kan ju tänka er… Hm, som musik tror jag att jag vill ha Muds ”The Cat crept in” eller också den ganska okända Queen-låten ”Delilah”, som Freddie Mercury skrev som hyllning till sin sköldpaddsfärgade katt Delilah på sitt sista album! Det är något visst när man mitt i låten hör hela Queen sjunga ”Meeow, meeow, meeow…” ackompanjerat av gitarriff som också jamar….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Musikvideo om mej?”

  1. Älskar Queen! Och den här låten är grrrrreat… ”you bite – and that’s alright”… tack för en härlig nostalgitripp!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

    1. Ja det känns bra i hjärtat att veta att Freddie Mercury inte bara var en gudabenådad sångare utan dessutom kattmänniska…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *