Alla kollar ”Let’s dance”

– hi hi det är bara jag som kloar på datorn nu. Jag kan titta på nakenkatter så mycket jag vill…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Alla kollar ”Let’s dance””

  1. Ja e rätt naken… i alla fall extremt korthårig, om de duger? Matte säjer att ja e jättesnygg, så du får gärna titta på mej… *putsar morrisarna*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *